Haps: Narkosmuglere snuppet i grænsekontrollen i Padborg

(Foto: Rigspolitiet)

PADBORG: Tre tyskere er blevet taget med narkotika, gemt væk i en taske, ved en indrejsekontrol, sent onsdag eftermiddag.

(Arkivfoto: Rigspolitiet)

Det var en politi og toldkontrol som afslørede gemte stoffer i en taske i bilen, kontrollen skete ved grænseovergangen i Padborg og afslørede de tre tyskere som narkosmuglere idet de blev fundet i besiddelse af 99 gram amfetamin, 16 gram skunk og 1 gram kokain i den tysk indregistrerede bil.

Stofferne lå gemt i en taske i bilen. Føreren, en 52-årig mand, samt de to passagerer, en 33-årig mand og en 27-årig kvinde, alle fra Nordtyskland, er blevet anholdt og sigtet for narkotikasmugling. Den 52-årige mand er også sigtet for narkokørsel.

De tre er i øjeblikket ved at blive afhørt i Udlændingekontrolafdelingen (UKA Vest) i Padborg.