Mand med kniv jagtede 27-årig mand

(Arkivfoto: Allan Andersen)

ROSKILDE: Tirsdag formiddag kl. 11.34 fik politiet en anmeldelse om, at der på Erhvervsakademiet i Roskilde havde været en episode i kantinen, hvor en mand havde taget en kniv fra kantinens køkken og var løbet efter en anden mand.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

De to mænd var løbet fra stedet i retning mod Roskilde Station. Politiet sendte flere patruljer til skolen, hvor manden, der var blevet jagtet var kommet tilbage.

Den forfulgte mand viste sig at være 27 år og fra Kalundborg. Han var uskadt og oplyste, at der ikke var sket noget, men ønskede ellers ikke at samarbejde med politiet.

Politiet fandt kort efter frem til manden, der havde taget kniven. Patruljen anholdt den 23-årige mand fra København, der blev fundet i besiddelse af en brødkniv, så han blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

Den 23-årige blev afhørt til sagen, men gav ikke politiet oplysninger om, hvad motivet til hans handling var. Politiet har en formodning om, at årsagen til episoden er en intern konflikt mellem de to parter, men skal nu undersøge sagen nærmere.

Den 23-årige blev løsladt efter at være blevet afhørt, men er fortsat sigtet i sagen.