Politi leder efter ejer af knallert

(Arkivfoto: Allan Andersen)

KALUNDBORG: Mandag eftermiddag kl. 15.49 anmeldte en opmærksom borger, at to drenge stod og rodede med en knallert som ret åbentlyst ikke var deres.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Den så stjålet ud, da den ikke var låst og manglede benzindækslet, og anmelderen sikrede knallerten indtil politiet kom frem. Patruljen undersøgte knallerten nærmere og det viste sig, at knallerten ikke var meldt stjålet.

Politiet kontaktede den tidligere registrerede ejer, som oplyste, at han havde solgt knallerten til en navngiven person, som politiet ikke umiddelbart kunne finde frem til. Knallerten blev indbragt af politiet for at forhindre, at der skulle ske noget med den, og for at udlevere den til rette ejer.

Politiet er altid glade for at få tip fra borgerne om mistænksomme forhold, som giver politiet mulighed for at skride ind, hvis det er påkrævet.