Politiet efterlyser gerningsmand bag skyderi i Plejelt

Hvor er Mikkel Midtgaard Søder? (Foto: Nordsjællands Politi)

Nordsjællands Politi efterlyser den formodede gerningsmand bag et skyderi i Plejelt den 25. januar 2019, Mikkel Midtgaard Søder.

Hvor er Mikkel Midtgaard Søder? (Foto: Nordsjællands Politi)

Fredag den 25. januar blev der skudt efter en 29-årig mand i Plejelt, hvorefter den 29-årige flygtede i en brugsstjålet bil. I forlængelse af episoden efterlyser Nordsjællands Politi nu den formodede gerningsmand bag skyderiet med navn og billede.

Der er tale om Mikkel Midtgaard Søder, og borgere, der ser ham eller måtte have oplysninger om, hvor Mikkel Midtgaard Søder kan opholde sig, bedes omgående rette henvendelse til politiet på telefon 114.

Nordsjællands Politi har siden skyderiet efterforsket sagen intenst, hvilket har ledt frem til, hvem den formodede gerningsmand kan være, men det er endnu ikke lykkedes politiet at pågribe ham, hvorfor Nordsjællands Politi nu beder om borgernes hjælp til at finde ham.

Det er politiets vurdering, at Mikkel Midtgaard Søder kan være farlig, og de opfordrer derfor til, at man kontakter politiet frem for at gå i kontakt med ham, hvis man ser ham.

Den formodede gerningsmand er bekendt med, at Nordsjællands Politi leder efter ham, og han er også bekendt med, at han ville blive efterlyst offentligt, hvis ikke han frivilligt henvendte sig til politiet.

Af hensyn til den videre efterforskning har Nordsjællands Politi ikke yderligere kommentarer til sagen.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)