To personer efterlyst efter ildløs i pizzaria

(Arkivfoto: Allan Andersen)

KALUNDBORG: Natten til søndag kl. 02.24 ringede en borger 1-1-2 idet der var brand i et pizzeria på Vænget, som han er nabo til. Pågældende borger havde været oppe om natten og havde set røgudvikling fra pizzeriaet.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Manden forsøgte at få kontakt til de beboere, der var i bygningen og havde held til at få vækket flere, der kom ud af bygningen. En beboer vågnede selv af røgudviklingen og kunne via en terrasse flygte ud gennem nabolejligheden.

Brandvæsnet fik slukket branden omkring kl. 0330, men pizzeriaet var slemt medtaget, lejligheder og tilstødende biograf var ramt af brand- og sodskader.

Efter gennemsyn af videoovervågning på stedet efterlyser politiet to personer, der ses forlade stedet kort før branden og beskrives således:

A: Mand, 20-40 år, 180-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Lys jakke med hætte og 5×10 cm sort markering midt på hætten og en sort markering ved højre lomme, lyse joggingbukser, sort sko med hvid sål og hvid markering på snuden.

B: Mand, 20-40 år, 180-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Sort hovedbeklædning, lys jakke med høj krave, lyse tætsiddende bukser og sorte sko med hvide snører og hvid markering på forfoden.

Politiet ønsker at få identificeret de to personer for at få afhørt dem om deres færden på stedet. Politiet hører desuden gerne fra vidner, der har set noget op til brandens opståen, eller personer, der i det hele taget har informationer om branden.

Kontakt politiet på 1-1-4 med oplysninger