To smykketyve anholdt efter kort flugt

(Arkivfoto: Allan Andersen)

FREDERIKSSUND: To smykketyve blev tirsdag aften kort efter klokken 19 anholdt, efter de ikke alt for vakse banditter havde stjålet smykker i Müllers Guldsmed i Nygade.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En mand kom klokken 18.30 ind i forretningen og bad om at se nogle guldsmykker., ekspedienten tog en bakke med smykker frem, hvorefter manden tog hele bakken og løb ud af forretningen og ned mod stationen, hvor en medgerningsmand ventede i en bil.

Et vidne så optrinet og noterede sig bilens registreringsnummer, og efter blot 37 minutter klappede håndjernene på de to ikke helt så vakse tyveknægte, en 26-årig fra København og en 21-årig fra Brønshøj, da de blev standset på motorring 3.

De fremstilles i dag klokken 13.00 i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød.