Tricktyv udgav sig for at være chef fra kommunen

(Nordsjællands Politi)

AARHUS: En 96-årig kvinde blev tirsdag eftermiddag snydt af en eller flere tricktyve, der kom på besøg i hendes hjem på P.P. Ørums Gade i Aarhus C.

(Nordsjællands Politi)

Ifølge den 96-årige stod der pludseligt en fremmed dame i hendes lejlighed. Den fremmede gæst fortalte, at hun var ny chef i kommunen, og at hun kom for at fortælle om nogle nye ydelser, som den 96-årige nu kunne få.

Hun gelejdede nu den 96-årige med ind i stuen og var meget ivrig undervejs for at holde den ældre kvinde derinde. Da den falske kommunechef gik fra stedet, opdagede den 96-årige, at der var stjålet flere smykker fra hendes soveværelse.

Sandsynligvis har der været en anden person inde i soveværelset, mens den 96-årige blev ophold i stuen.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man forholder sig kritisk, hvis man får besøg fra en virksomhed eller en myndighed, som man ikke har en aftale med. Lav gerne et kontrolopkald og ring til politiet, hvis du har mistanke om, at personerne ikke har rent mel i posen.