Fremmed mand kyssede på småpiger

(Foto: Allan Andersen)

STEVNS: Tirsdag aften kl. 18.36 fik politiet en henvendelse fra moderen til en 12-årig pige fra Store-Heddinge. Datteren havde sammen med en anden 12-årig pige fra Rødvig Stevns modtaget et visitkort, brochure fra ”Aktiv Sommer” og bolsjer fra en fremmed mand, der befandt sig ved stationen på Jernbanegade.

(Foto: Allan Andersen)

Han havde efterfølgende krammet og kysset pigerne på kinden. Politiet har nu afhørt pigerne for at få klarlagt hændelsesforløbet og vil nu forsøge at få identificeret manden for høre hans version af sagen.

Den mistænkte blev beskrevet som: Mand, Mellemøstlig af udseende, 45-50 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Skæg på ca. 5 cm., Talte: Dansk med accent, Iført: Sort langærmet sweatshirt, sorte beskidte shorts, der gik ned over knæene, sorte sko, Medbragte: Bolsjer i højre forlomme og brochurer med “Aktiv Sommer”.

Politiet vil herefter tage stilling til, om der er grundlag for en sigtelse mod manden på grund af hans adfærd over for pigerne.