Lusket tricktyveri: Tricktyv stjal ur fra hjælpsom mand

(Foto: Allan Andersen)

NIVÅ: Det lykkedes onsdag eftermiddag omkring klokken 15 en tricktyv at stjæle et armbåndsur fra en hjælpsom 33-årig mand.

(Foto: Allan Andersen)

Tyveriet skete på parkeringspladsen ved Nivå Center, hvor den 33-årige blev kontaktet af en mand, som bad om hjælp til at starte sin bil. Da den 33-årige havde hjulpet manden, fik han et stort kram, og da den 33-årige kom hjem, opdagede han, at han manglede sit armbåndsur.

Den formodede tricktyv beskrives som A; mand på 38-45 år, 185 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden med sort, mellemlangt hår. Han talte østeuropæisk, muligvis serbisk, var iført grå, kortærmet polobluse, sorte busker og havde en tatovering på højre underarm. Han kørte i en ældre blå/grøn bil, og der sad en kvinde med en baby på bagsædet.