Mand amok: Overmandet af betjente ved brug af peberspray

(Modelfoto: Allan Andersen)

KØGE: Tirsdag eftermiddag kl. 14.09 henvendte en 34-årig mand hos en bilforhandler, hvor han optrådte utryghedsskabende, idet han råbte og skreg under opholdet på stedet.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Politiet kørte til stedet og fik kontakt med en uligevægtig, 34-årig mand fra Fakse, som ikke ville forlade stedet, hvor han var uønsket.

Politiet gjorde ham bekendt med at han nu blev frihedsberøvet for at genoprette roen på stedet, hvorefter han satte sig voldsomt til modværge, så politiet måtte bruge den fornødne magt, herunder peberspray, for at pacificere manden.

Han havde ikke gjort personalet fortræd, ligesom han heller ikke havde ødelagt noget under opholdet ved bilforhandleren.

I forbindelse med en lægeundersøgelse efter frihedsberøvelsen vurderede lægen, at den 34-årige burde blive indlagt på et sygehus til fornøden behandling. Dette var han dog også selv indforstået med, så politiet bragte ham til et sygehus til behandling. Manden blev således ikke sigtet for noget i anledning af sin adfærd.