Motorcyklist kvæstet: 74-årig mand kørte direkte ud foran motorcykel

(Foto: Politirapporten)

TIKØB: En 22-årig mand fra Helsingør blev kvæstet ved et sammenstød mellem en motorcykel og en personbil midt i Tikøb.

(Foto: Politirapporten)

Nordsjællands Politi, ambulancer og akutlæge rykkede fredag eftermiddag kl. 12.57 ud til en trafikulykke midt i Tikøb by. I krydset Hornbækvej – Hareshøjvej var en motorcykel og en personbil stødt sammen, det var helt åbenlyst at føreren af personbilen – en 74-årig mand – ikke havde overholdt sin ubetingede vigepligt.

Motorcyklen havde ramt personbilen direkte i venstre forhjul, og den 22-årige mand fra Helsingør som kørte motorcyklen, blev smidt henover fronten på bilen og ned på asfalten.

Nordsjællands Politi oplyser, at den kvæstede motorcyklist blev fløjet væk fra stedet i en helikopter, og at den 22-årige mand var ved bevidsthed – der er dog ingen yderligere oplysninger omkring hans tilstand.

Uheldsstedet var dog hurtigt ryddet igen, og hverken teknikere eller bilinspektør har været på stedet hvilket indikerer at der ikke er tale om alvorlige eller livstruende skader hos den kvæstede motorcyklist.

Omkring kl. 14 blev der igen åbnet for trafikken i krydset.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)