Narkohund på patrulje afslørede narkobesiddelser på stribe

(Arkivfoto: Midt- og Vestsjællands Politi)

ROSKILDE: Fredag formiddag kl. 10.40 var en narkohund og dens fører på fodpatrulje i indre by i Roskilde, og da patruljen gik gennem Lammegade, ønskede hunden pludselig at se nærmere på en bestemt adresse, idet hunden havde fået færten af noget narkotika.

(Arkivfoto: Midt- og Vestsjællands Politi)

Mistankegrundlaget ud fra hundens adfærd viste sig at være begrundet, idet politiet efter ransagning af adressen havde fundet en 59-årig kvinde fra Roskilde i besiddelse af knap fire gram hash, der var gemt flere steder i stuen. Hashen blev beslaglagt, og kvinden blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

På stedet blev der også fundet ca. to gram hashmix, som en 38-årig mand fra Roskilde erkendte at være rette ejer af. En 50-årig kvinde også fra Roskilde blev også sigtet, fordi hun var ejer af ca. fire gram amfetamin, som politiet også fandt under ransagningen.

Under patruljens videre færd i byen blev en 33-årig mand fra Næstved sigtet for besiddelse af knap ½ gram hash, da han blev truffet ved togstationen. På bagsiden af togstationen på Køgevej traf narkohunden en 45-årig mand fra Roskilde, som havde 2½ gram hash og nogle hashjoints på sig. Også han blev sigtet for den ulovlige besiddelse af disse effekter.

Alle kan nu se frem til at høre nærmere fra politiet i anledning af de forskellige narkofund.