Rengøringshjælp arbejdede ulovligt

(Modelfoto)

LEJRE: Tirsdag eftermiddag kl. 13.40 anmeldte en 79-årig mand fra Hvalsø, at han havde haft en kvindelig rengøringsassistent i hjemmet i de seneste fire timer for at gøre rent.

(Modelfoto)

Under arbejdet havde hun uden tilladelse drukket af anmelderens spiritusflasker, så hun nu ikke ville forlade stedet efterfølgende. Politiet traf derfor en spirituspåvirket, 41-årig kvinde fra Zambia, men med opholdstilladelse i Danmark.

Ved nærmere undersøgelse af kvindens forhold kunne politiet konstatere, at hun ikke havde tilladelse til at arbejde i Danmark, hvorfor hun blev frihedsberøvet som mistænkt for overtrædelse af udlændingeloven.

Hun er fortsat i politiets varetægt, medens hendes personlige forhold undersøges nærmere, inden politiet afgør, hvad der videre skal ske med hende.