28-årig mand amok: Knuste 58-årig kvindes siderude

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)

NÆSTVED: To billister kom lørdag klokken 15.55 op at toppes ved rundkørslen ved Fagotvej og det endte voldeligt.

Den ene bil havde en 58-årig kvinde fra Gelsted ved rattet og den anden en 35-årig kvinde fra Herlufmagle som fører. Den 35-årige havde en 28-årig mand med i bilen, og da de to trafikanter tilsyneladende ikke var enige om færdslen, standsede den 35-årige bilen ved rundkørslen, og den 28-årige steg ud.

Han smadrede en siderude i den 58-åriges bil og gav hende flere slag på armen, inden han holdt inde og fortsatte kørslen.

Politiet blev tilkaldt, og da den 28-årige var en kendt person hos politiet kunne betjentene ringe ham op og fik ham til at returnere til stedet. Her blev han anholdt og sigtet for vold og hærværk, og på grund af tidligere sager blev han fremstillet i grundlovsforhør søndag.

Her blev han varetægtsfængslet frem til den 24. juli.