36-årig får fire års fængsel i stor amfetamin-sag

Retten i Aarhus idømte torsdag en 36-årig mand fra Aarhus fire års fængsel for besiddelse af omkring tre kilo amfetamin. Dommen er den første i en stor amfetamin-sag, som Særlig Efterforskning Vest har efterforsket.

Otte andre personer sidder varetægtsfængslet i sagen.

Den 36-årige blev den 8. februar i år anholdt, da politiet stoppede hans bil lidt uden for Aarhus. I bilen fandt politiet to kilo amfetamin og ved en efterfølgende ransagning, blev der fundet yderligere et kilo amfetamin i et kælderrum, som manden havde adgang til.

”Jeg er godt tilfreds med straffen til den 36-årige, som afspejler den praksis, der er, når man bliver dømt for besiddelse af hård narkotika, ” siger senioranklager Lars Petersen.

Den 36-årige erkendte sig skyldig og modtog dommen.