Mand røvet og banket med baseballbat

(Arkivfoto: Allan Andersen)

FREDERICIA: Politiet efterlyser vidner til groft røveri, begået fredag aften omkring kl. 23.30 hvor en mand blev røverisk overfaldet af op mod ti personer.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Ifølge vagtchefen for Sydøstjyllands Politi var gerningsmændene bag overfaldet alle personer af anden etnisk oprindelse end dansk, ofret var en 33-årig mand som blev slået på det ene ben og i hovedet med et alubat og frarøvet sit armbåndsur.

Den 33-årige mand blev overfaldet, da han var på vej hjem fra byen i Fredericia, og overfaldet skete i en tunnel under Lumbyesvej. Manden blev fundet blødende af politiet da patruljerne nåede frem og han blev kørt til behandling på hospitalet, hvorfra han senere blev udskrevet med en hjernerystelse.

Sydøstjyllands Politi vil gerne høre fra folk der har set noget i området omkring klokken 23.30, fredag aften.