Mistænkelige, hjælpsomme mænd blev pludselig truende

(Arkivfoto: Allan Andersen)

ODSHERRED: Onsdag eftermiddag kl. 16.40 ringede en 55-årig mandlig sommerhusejer på Fyrrestien til politiet, fordi han havde oplevet noget mistænkeligt ved sit sommerhus.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Tre mænd af udenlandsk udseende uden nærmere beskrivelse kom den 20. juni omkring kl. 16 gående forbi mandens sommerhus, mens han var i gang med at udføre et arbejde på stedet.

De tre mænd tilbød at hjælpe, og manden takkede ja. Sommerhusejeren havde ingen kontanter på sig, selvom han ønskede at betale mændene en lille hyre for hjælpen. De kom dog på eget initiativ tilbage en anden dag, hvor manden gav dem et lille kontantbeløb.

De hjælpsomme mænd tiggede om flere penge, men anmelderen vejledte dem i stedet om at søge arbejde et sted i nærheden. Anmelder opgav sit telefonnummer til de hjælpsomme mænd, men siden har han modtaget flere opkald, hvor mændene har fremsat trusler mod sommerhusejeren.

Politiet vil derfor gerne advare borgerne om ikke at takke ja til hjælp fra fremmede og om ikke at give hverken penge eller telefonnumre til personer, man ikke kender. Hvis andre borgere oplever lignende, hører politiet gerne om episoderne.