Motorcyklist i kritisk tilstand efter sammenstød

RINGSTED: Mandag eftermiddag kl. 14.45 skete et alvorligt sammenstød imellem en bil og en motorcykel, der begge køre på Ringvejen.

Personbilen, som blev ført af en 67-årig mand fra Odense, foretog en U-vending på vejen, og stødte i den forbindelse sammen med en 35-årig mand fra København, der kom kørende på motorcykel med en kvindelig passager bagpå.

Føreren af motorcyklen kom alvorligt til skade som følge af uheldet, og blev fløjet i helikopter til Rigshospitalet i kritisk tilstand. Den kvindelige passager blev kørt til sygehuset til behandling, men slap fra uheldet med skrammer og en hjernerystelse, mens føreren af bilen ikke kom til skade ved ulykken.

Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøver af de to parter i uheldet, en bilinspektør lavede en undersøgelse af ulykkesstedet, der skal være med til at belyse omstændighederne omkring ulykken.

Ringvejen var spærret på strækningen mellem Nørregade og Klostervangen, mens redningsberedskabet arbejdede. Trafik og busser blev derfor ledt uden om Nordre Ringvej, og vejen blev åbnet igen omkring kl. 17.00. Motorcyklisten er tirsdag stadig i kritisk tilstand og indlagt til behandling, og de pårørende er underrettet.