Spritbilist stoppet med promille på over 2,3 på motorvej

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Sydjyllands Politi har mandag aften fået sat en stopper for en vanvittigt beruset kvinde på den Sønderjyske Motorvej, betjentene fik mistanke til en bil på motorvejen og fik bragt køretøjet til standsning.

Bag rattet sad en 51-årig kvinde som var tordende beruset og blæste en promille på over 2,3.

– 51-årig spirituspåvirket kvinde standset på den Sønderjyske Motorvej med så høj en promille at vi beslaglægger hendes bil. Promillen målt til mere end 2,3 ad 2 gange med 15 minutters mellemrum. Heldigvis skete ingen uheld, skrev vagtchefen for Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Politiet målte således kvindens promille ad to omgange, og begge gange var promillen på chockerende 2,3 promille og allerede ved 2,0 er det ved lov fastslået at en bilists bil skal beslaglægges – og derfor har politiet beslaglagt den 51-årige kvindes bil på stedet ligesom hendes kørekort også er inddraget på stedet.