Tricktyve slår til mod butikspersonale

(Foto: Rigspolitiet)

VORDINGBORG/NÆSTVED: Der har været to tilfælde af tricktyveri med identisk modus og signalement, hvor tyve har stjålet værdier fra butikspersonale.

(Foto: Rigspolitiet)

To forretninger var fredag eftermiddag udsat for tyveri, og både fremgangsmåde og signalement tyder på, det kunne være de samme gerningsmænd.

Klokken 12.50 kom en mand og en kvinde ind i Garant på Vognmandamarken i Vordingborg, men efter et øjeblik i butikken, forlod de stedet igen. Umiddelbart efter opdagede en medarbejder, at hendes pung var blevet stjålet op ad en taske, som stod i et baglokale.

Klokken 17.45 var en tøjbutik på Dania i Næstved udsat for et tyveri. Tyvene lagde en bunke tøj på disken oven på en iPhone, men pludselig var parret nødt til at forlade butikken. Mobilen forsvandt samtidig.

De to tyve beskrives som:
Kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, 35-40 år gammel, omkring 160-165 cm høj. Hun var spinkel af bygning og var brun i huden og havde sort hår. Hun var iført sort jakke og sorte bukser og havde flade sko på

Mand, sydlandsk af udseende, 35-40 år, ca. 170-180 cm høj. Han havde kort, sort hår og var også klædt i sort.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der at bemærket noget usædvanligt eller som har oplysninger til sagen.