21-årig mand sigtet for kørsel uden kørekort

(Modelfoto: AK)

KØGE: 21-årig kørte bil trods kørselsforbud efter en hastighedssag – det blev en dyr erfaring.

Torsdag kl. 18.00 foretog en patrulje kontrol af en varebil, som kørte ad Toldbodvej. Føreren viste sig at være en 21-årig mand fra Brøndby Strand, havde ikke noget gyldigt kørekort, da han var idømt kørselsforbud i forbindelse med en hastighedssag.

Den 21-årige skal op til en ny køreprøve for at få sit kørekort igen, men det havde han ikke været. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, og fik ikke lov at køre videre – oplevelsen koster den 21-årige mand en bøde på minimum 7.000,-

Ejeren af bilen blev sigtet for at have overladt køretøjet til en person uden kørekort. De kan begge forvente at høre mere fra politiet i sagen.