Forsøg på tricktyveri gik galt

(Arkivfoto: Allan Andersen)

KARLSLUNDE: Mandag formiddag kl. 11.36 anmeldte en 69-årig kvinde fra Karlslunde, at hun omkring kl. 10.00 samme dag var offer for et forsøg på et klassisk tricktyveri.

Kvinden var kommet gående på gaden på Skelvej ud for Fugleparken i Karlslunde, da en bil holdt ind til siden. På forsæderne sad to udenlandske mænd og på bagsædet sad en udenlandsk kvinde, der alle var østeuropæiske af udseende.

Kvinden rullede bilruden ned og spurgte om vej til hospitalet på gebrokkent dansk.

Kvinden steg herefter ud af bilen, hvor hun forsøgte at sætte en halskæde på den 69-åriges hals. Ved samme lejlighed forsøgte hun at tage forurettedes egen halskæde af hende, men den 69-årige opdagede det og holdt i sin halskæde. Herefter satte den udenlandske kvinde sig igen ind i bilen og de kørte fra stedet.

Forurettede beskrev kvinden som 35-50 år, almindelig af bygning, 165-170 cm. høj, opsat længere mørkt hår, iført nederdel, mange guldtænder. Mændene havde ligeledes guldtænder – Alle med østeuropæisk udseende. Bilen beskrives som en mørk personbil – muligvis en sedan.

Borgere der har bemærket den mørke bil og de tre udenlandske personer i Karlslunde og omegn mandag formiddag bedes kontakte politiet på 114.