Østjyllands Politi tager afstand fra patruljebilers gaderæs

Publikum var begrejstrede, og mange mennesker roste politiets mangfoldighed - men chefen for Østjyllands Politi deler ikke borgernes glæde over det muntre møde med ordensmagten. (Screendump fra Striben Randers video)

En video med to patruljebiler, der kører om kap til et lovligt gaderæs i Randers, florerer p.t på de sociale medier. Chefpolitiinspektør ved Østjyllands Politi, Klaus Arboe Rasmussen, er ikke tilfreds med politiets ageren ved arrangementet.

“Det er ikke politiets opgave at deltage i den slags arrangementer, og jeg synes, det tegner et uheldigt billede af politiet. Nu er vi i gang med at undersøge, hvordan det er sket, og vi vil indskærpe, at det ikke er den måde, vi skal prioritere vores ressourcer på, “ siger chefpolitiinspektøren.

Østjyllands Politi ønsker pt ikke at kommentere sagen yderligere.

Se de to patruljevogne give den gas HER