Pistol fundet ved ransagning i Ringsted

(Modelfoto)

RINGSTED: Politiet ransagede fredag en lejlighed i Ringsted, da politiet havde en mistanke om, at der blev opbevaret en pistol.

Under ransagningen fandt politiet da også en pistol af mrk. Glock samt ammunition til våbnet, en 20-årig mand fra Ringsted blev anholdt og sigtet i sagen og blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde lørdag formiddag.

Ved retsmødet mødte en 22-årig mand fra Ringsted op og meldte sig selv, idet han påtog sig ejerskabet af pistolen.

Begge mænd blev varetægtsfængslet i sagen. Den 20-årige til den 29. august og den 22-årige frem til d. 22. september, mens politiet undersøger omstændighederne i sagen. Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, så politiet kan ikke komme med yderligere oplysninger i sagen.