Spirituskørsel: Spritbilist kunne slet ikke styre veteranbil

(Foto: Politi.dk)

KØGE: Onsdag formiddag kl. 10.58 anmeldte en 34-årig kvinde fra Køge, at en veteranbil var kommet kørende ad Pedersvej i nordgående retning. I forbindelse med kørslen havde veteranbilen påkørt en parkeret personbil, der holdt parkeret i modsatte vejside.

Føreren fortsatte dog kørslen og påkørte og væltede efterfølgende en lampe, der var placeret ved fortovet.

Der var flere vidner til episoderne, og da politiet kom frem til stedet viste det sig, at føreren af bilen – en 40-årig mand fra Herfølge – havde skaffet sig adgang til og stjålet veteranbilen fra en adresse i St. Torøje, Fakse.

Manden var påvirket af spiritus og i øvrigt frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for forholdene og var anholdt i forbindelse med at han fik udtaget en blodprøve. Hans sager vil blive afgjort, når politiet har modtaget resultatet af blodprøven.