To mænd anholdt for salg af hash

(Arkivfoto)

ROSKILDE: Mandag kl. 13.35 havde politiet en indsats mod narko på gadeplan i Roskilde. I den forbindelse observerede politiet en mand, som stod på Bakkesvinget tæt ved Maglegårdsvej. Manden havde en mistænkelig adfærd som gjorde, at politiet mistænkte ham for at sælge narko, idet der sket en udveksling imellem manden og flere personer.

Politiet anholdt manden, en 19-årig mand fra Roskilde, som blev fundet i besiddelse af 7,63 gram hash, som lå i 4 såkaldte ”salgsposer”. Politiet havde en mistanke til, at manden gemte sit hashdepot på en adresse tæt ved og foretog en ransagning af denne adresse.

Her fandt politiet yderligere 37,82 gram hash fordelt i 20 salgsposer, som den 19-årige blev sigtet for at have til hensigt at sælge.

En 21-årig mand fra Roskilde, som boede i den lejlighed, hvor hashen blev fundet, blev ligeledes kortvarigt anholdt og sigtet i sagen.

Politiet fik fat i tre personer, som kunne mistænkes for at have købt hash af den 19-årige. En 33-årig kvinde fra Odense havde købt en joint, en 26-årig mand fra Roskilde 5,71 gram hash og en 22-årig havde købt 1,89 gram hash. De erkendte alle at have købt hash af manden, og blev sigtet for at være i besiddelse af hash.

Begge sigtede blev løsladt senere på dagen, men er fortsat sigtet i sagen. Alle de sigtede kan forvente at høre yderligere fra politiet når sagerne skal afgøres. Den 19-årige og den 21-årige blev i forbindelse med en lignende indsats mod narko på gadeplan i parken ”Ringen” ved Søndre Ringvej i Roskilde den onsdag 14. august også truffet af politiet, hvor de blev sigtet for besiddelse af hash. De to vil få deres sager afgjort samtidig.