Tre kvæstet: Personbil kørte direkte ud foran varebil

RAMLØSE: En personbil og en varevogn kolliderede ved 17-tiden, lidt udenfor Ramløse, på Frederiksværksvej. Ulykken udløste en kilometerlang kø mellem Ramløse og Skærød.

Ulykken skete ifølge de foreløbige oplysninger ved at føreren af personbilen skulle køre ud fra en landejendom, og ved denne manøvre overså en stor varevogn som kørte i retning mod Ramløse.

Føreren af varevognen havde ingen mulighed for at undgå kollisionen, men ramte direkte ind i personbilens venstre forhjul og førerdør, hvilket sendte personbilen over i modsatte vognbane, hvor den holdt på tværs.

De tre personer i personbilen, en voksen og to børn, pådrog sig ingen alvorlige skader, trods den ublide medfart ved kollisionen. De blev alle forsigtigt udtaget af redningsmandskabet fra de tre ambulancer som kom til stedet, og transporteret til Akutmodtagelsen på Hillerød Hospital.

Føreren af varevognen slap helt uskadt fra uheldet.

Brandmandskabet fra brandstationen i Helsinge blev tilkaldt til at få ryddet op på vejen, ulykken medførte en voldsom kø fra Skærød mod Ramløse og en del utålmodige bilister foretog farlige u-vendinger på vejen både mens redningsmandskabet var på vej frem til uheldsstedet og efter.

Varevognen kunne ved egen kraft haltes ind til siden på cykelstien, mens personbilen havde fået så alvorlige skader at den måtte trækkes væk med spillet på et redningskøretøj.

Bilen blev blot trukket så langt ind, at den ikke længere lå til fare eller gene for trafikken, hvorefter der blev genåbnet for trafikken. Køen medførte dog i længere tid knas i trafikken frem mod Ramløse på grund af ‘kigge-kø’ ved uheldsstedet.