Vidner søges til overfald: Mand overfaldet af tre-fire arabisk udseende mænd

(Arkivfoto: Allan Andersen)

AARHUS: Østjyllands Politi fik natten til onsdag kl. 00.14 en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet af tre-fire mænd på Jens Christian Skous Vej i Aarhus C. Da patruljen kom frem, traf de en 48-årig mand, som havde fået en del knubs og mindre skader.

Han fortalte, at han var blevet overfaldet af en gruppe mænd, som han ikke kendte. De havde slået ham flere gange på kroppen og i ansigtet. Årsagen til overfaldet er ukendt, men skyldes muligvis en uoverensstemmelse mellem den 48-årige og en anden mand, han havde mødt tidligere på aftenen.

Et vidne gav følgende beskrivelse af mændene:

• Arabiske af udseende
• Ca. 20-25 år
• Ca. 170-180 cm høj
• Iført mørkt tøj
• Den ene trak en rød/lyserød mountainbike

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner til overfaldet, eller fra folk, der har en formodning om, hvem gerningsmændene er. Oplysninger kan gives via tlf. 114.