18-årig frarøvet penge via MobilePay

(Arkivfoto: Allan Andersen)

AARHUS: Søndag kl. 06.20 blev en 18-årig mand kontaktet af en ukendt, somalisk mand udfor Bodegaen på Åboulevarden i Aarhus. Ifølge den 18-årige bad manden ham om at følge med ham op på Clemensbro og hen til en hæveautomat, hvor han ville have den 18-årige til at hæve nogle penge, hvilket han dog ikke kunne, da han ikke havde noget betalingskort med.

De gik herefter sammen retur til Bodegaen, hvor den somaliske mand kort talte med tre andre personer, hvorefter han kom retur til den 18-årige og tog ham med om i Fiskergade, hvor han med sin hånd tog fat om halsen på den 18-årige og pressede ham op mod muren.

Den somaliske mand krævede at få den 18-åriges telefon udleveret, hvorefter han i to omgange overførte penge via MobilePay. Den 18-årige fik herefter sin telefon retur og fik prajet en taxa for at blive kørt hen til det hotel, hvor han skulle overnatte.

Gerningsmanden beskrives som:
Somalisk af udseende
20-30 år gammel
190 cm høj
Mørk i huden, med kort sort skæg og med sort kort hår/kronraget
Talte dansk
Var iført mørkt tøj og en mørk jakke

Har man oplysninger i sagen kan Østjyllands Politi kontaktes på telefon 114.