27-årig mand varetægtsfængslet for brugstyveri af varebil

(Modelfoto: Lars Aarø / Østjyllands Politi)

AALBORG: Tirsdag morgen anholdt Nordjyllands Politi en 27-årig mand, som kunne sættes i forbindelse med et brugstyveri af en varebil dagen før. Manden er nu varetægtsfængslet i fire uger.

Mandag den 2. september 2019 blev der stjålet en varebil i Aalborg, som indeholdt en del værktøj. Allerede tirsdag kunne Nordjyllands Politi anholde en lokal 27-årig mand, som kunne sættes i forbindelse med brugstyveriet.

”Vi ransagede efterfølgende den anholdtes lejlighed. Her fandt vi tyvekoster fra to indbrud i skoler og en optiker, alt sammen begået gennem de sidste par måneder,” fortæller efterforskningsleder Mikkel Brügmann, Nordjyllands Politi.

Den 27-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg onsdag formiddag. Han er nu varetægtsfængslet i fire uger.