Aggressiv biltyv anholdt i Aarhus

(Modelfoto: Allan Andersen)

AARHUS: En 23-årig mand blev torsdag kl. 19.26 pludseligt beordret ud af sin bil af en fremmed mand, som stillede sig hen foran bilen på Ingerslevs Boulevard i Aarhus C.

Manden var meget aggressiv, og den 23-årige valgte at gå ud af bilen, hvorefter den fremmede mand satte sig ind og kørte fra stedet. Patruljerne i Aarhus blev bedt om at kigge efter bilen, og i mellemtiden kom der flere anmeldelser fra borgere, som fortalte om en bilist, som kørte vildt og hensynsløst på vejene i Aarhus.

Bilisten kørte vildt i den 23-årige mands bil, indtil ved 20-tiden på Næringen i Risskov hvor en patrulje fandt bilen, som holdt på tværs af vejen. Da manden så politiet løb han hen mod dem, og han blev derfor eksponeret for peberspray og anholdt. Han er foreløbigt sigtet for biltyveri.