Fireårig dreng og hans far efterlyst: Involveret i trafikulykke

Midt- og Vestjyllands Politi bad offentligheden om hjælp til at finde 62-årig mand og hans firårige søn, fundet da de blev involveret i trafikulykke.

EFTERLYSNING AFLYST – LÆS MERE HER –

Politiet havde grund til at tro den 62-årige mand kunne finde på at gøre skade på sin fireårige søn der har været i hans varetægt siden søndag aften. Moderen har sidst hørt fra sin fireårige søn her til morgen, men frygter for drengens liv.

Derfor bad politiet offentligheden om hjælp til at finde drengen og hans far, og omkring kl. 11.45 blev den 62-årige mand og hans søn fundet efter de var involveret i et trafikuheld på Viborgvej i nærheden af Engesvang.

Der er endnu ingen oplysninger om ulykken eller de to savnedes tilstand.

Politiet har for nuværende ikke flere oplysninger i sagen.