Hovsa: Lastbil kørte på jernbanebro

(Foto: Allan Andersen)

RINGSTED: Tirsdag kl. 15.34 fik politiet en anmeldelse om, at en tyrkisk lastbil med anhænger havde påkørt en jernbanebro på Køgevej ud for nr. 202, fordi køretøjet var højere end broen.

Lastbilen havde pådraget sig skader på anhængerens alu-stivere og presenning, mens der skete ikke skade på broen. En patrulje kom frem, hvor den tyrkiske lastbil, som blev ført af en 43-årig mand fra Tyrkiet, holdt helt skævt under broen.

Trafikken kunne dog passere forbi lastbilen, og efter nogen tid blev lastbil og hænger trukket fri af broen og parkeret i rabatten, da det ikke var forsvarligt at køre med den beskadigede hænger.

Den vil i dag onsdag blive borttransporteret. Den 43-årige mand blev ikke sigtet for noget i anledning af sagen, da det udelukkende var hans lastbil, som det gik ud over. Ingen personer kom til skade ved episoden.