Italiensk mand ville sælge ‘designertøj’

(Foto: Allan Andersen)

RANDERS: En 58-årig mand kontaktede søndag lidt efter kl. 12.00 Østjyllands Politi, da han kort forinden på ved Rema1000 på Rådmands Boulevard i Randers var blevet kontaktet af en italiensktalende mand, der forsøgte at sælge noget tøj.

Den 58-årige mand var overbevist om, at der var tale om en svindler, og han afviste manden, der derefter var kørt fra stedet i retning mod Fakta på Spurvevej.

Manden kørte i en dansk indregistreret bil personbil med registreringsnummer CL 45 311.

Hvis man ser denne bil, må man gerne kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Østjyllands Politi har tidligere fået lignende henvendelser om udenlandsktalende personer, der vil sælge tøj fra baggagerummet på en bil. Politiet opfordrer til, at man ikke køber noget og i stedet kontakter politiet.