Knallertkører flygtede fra politiet: Røg på R….. og albuer på nypløjet mark

(Foto: Allan Andersen)

ODSHERRED: Kl. 08.30 bemærkede en politipatrulje en ung mand, som kom kørende på en lille knallert på Veddingevej i Høve – da den unge mand så politibilen vendte han rundt og kørte i modsatte retning i høj hastighed.

Patruljen fulgte efter knallerten, som kørte langt over de tilladte 30 km/t. Betjentene tændte udrykningssignalet, men det fik ikke knallertføreren til at standse. Han fortsatte sin kørsel og forsøgte at køre væk fra politiet over en græsmark, gennem en lille grøft og ud på en nypløjet mark.

Her endte køreturen da knallerten væltede, og betjentene fik hurtigt fat i den noget smattede fører, en 16-årig ung mand fra Fårevejle, som ikke var kommet noget til ved uheldet.

Han erkendte at knallerten var ulovlig og nok kunne køre omkring 80 km/t. Den 16-årige blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Politiet underrettede den 16-årige far om episoden, og han kom til stedet for at hente sin søn.

Knallerten blev beslaglagt, så politiet kan undersøge den nærmere og den 16-årige vil høre mere fra politiet, når knallerten er undersøgt og sagen skal afgøres.