Københavns Politi efterlyser Django Levakovic

KØBENHAVN: Efter en fangeflugt fra Bispebjerg Hospital i mandags efterlyses en 45-årig mand, identisk med vaneforbryderen Django Levakovic var på besøg ved sin mors dødsleje på Bispebjerg Hospital, da han valgte at stikke af.

Københavns Politi efterlyser den 45-årige Django Levacovic, der flygtede i forbindelse med et hospitalsbesøg på Bispebjerg Hospital mandag den 16. september kl. 17.22. Han forlod stedet på bagsædet af en lys blå Jaguar X-type, der var svensk indregistreret med registreringsnummer UHG 124.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Django Levacovic sad fængslet bl.a. for røveri. Han vurderes ikke umiddelbart at være farlig ifølge Københavns Politi, men er et af de særdeles kendte ansigter i sigøjnerfamilien hvor en lang række familiemedlemmer er særdeles kendte for kriminalitet.

Django har siden 2015 været udvist af danmark for bestandigt for bla. et groft hjemmerøveri mod en svaglig 77-årig mand, begået sammen med hans bror Stefano Levakovic som også er udvist for bestandigt.

Hvis man som borger træffer den 45-årige mand, skal man ikke forsøge at pågribe ham, men bedes i stedet straks kontakte politiet på 1-1-4.

Københavns Politi har ikke yderligere oplysninger for nuværende.