Mand livsfarligt kvæstet: Veteranbil påkørt i førersiden

AARHUS: Lørdag aften blev en 65-årig mand livsfarligt kvæstet ved en kollision, manden kørte en VW Bobbel veteranbil som blev påkørt direkte i førersiden.

Manden kørte sin veteranbil, en VW Bobbelkom alvorligt til skade, da han af ukendte årsager pludselig røg henover midterrabatten på Viby Ringvej, lidt syd for krydset mellem Viby Ringvej og Silkeborgvej, og her blev påkørt direkte i førersiden af en modkørende bilist.

Den modkørende kan ikke undgå kollisionen, og sammenstøddet kvæster den 65-årige mand livstruende, mens de to voksne og et barn i den modkørende bil alle er sluppet med knubs.

Uheldsstedet var igennem adskillige timer spærret grundet den voldsomme ulykke, og en bilinspektør samt polititeknikere undersøgte uheldsstedet inden bilerne kunne fjernes fra stedet og oprydningen blive afsluttet.