Mand med narko kaldte betjente for ludere 

(Foto: Allan Andersen)

VIBY: En 18-årig mand var ikke videre tilfreds, da han mandag kl. 19.01 blev standset af en patrulje i krydset Skanderborgvej/Ormslevvej i Viby – og hans mindre pæne måde at tale på bragte ham i problemer.

Inde i bilen fandt betjentene noget skunk og hash, som han blev sigtet for at besidde. Da patruljen var ved at være færdig på stedet, sagde den 18-årige højt: ”I er nogle små ludere”.

Betjentene vendte sig derfor om, mens manden forsøgte at forklare, at han havde sagt sætningen højt i telefonen til en ven. Da han blev spurgt om, hvorfor han sagde ”I” til sin ven, forklarede han, at vennen havde højttaler på mobilen, og der var flere andre sammen med vennen.

Den søforklaring godtog betjentene ikke, og den 18-årige blev anholdt og sigtet for at fornærme politiet.