Mistænkelige tilbud om flisearbejde

(Foto: Politi.dk)

SOLRØD/JYLLINGE: Flere borgere havde i løbet af mandag besøg af ukendte håndværkere som tilbød at udføre flisearbejde.

Kl. 17.10 anmeldte en borger fra Venusvej i Jyllinge, at han omkring kl. 16.45 havde haft besøg af en udenlandsk mand, der ringede på hans dør og tilbød at lave flisearbejde. Anmelderen fandt henvendelsen meget mistænkelig og takkede nej til tilbuddet, hvorefter han orienterede politiet.

Kl. 17.35 anmeldte en borger fra Peyronsvej i Solrød, at en engelsktalende mand i en orange vest kort forinden havde henvendt sig på anmelderens adresse, hvor han tilbød at renovere hans tag eller lægge nye fliser i indkørslen. Borgeren var meget fortørnet over den udenlandske håndværkers fremgangsmåde ved at tilbyde arbejde uopfordret, så han bortviste manden og anmeldte sagen. Den engelsktalende mand var kørende i en hvid varebil.

Politiet vil gerne rose de opmærksomme borgere for at vise sund fornuft og bortvise de mistænkelige håndværkere, men også for at orientere politiet. Hvis du får lignende uopfordrede henvendelser fra personer som tilbyder håndværkerarbejde, så vær skeptisk over for tilbuddet, da der er risiko for at blive snydt eller få lavet uautoriseret arbejde.
Politiet har ikke yderligere oplysninger om de to udenlandske håndværkere.