Narkotika og spirituspåvirket mand kørte bil i frakendelsestiden

(Arkivfoto: Allan Andersen)

RINGSTED: Natten til onsdag kl. 00.13 blev en patrulje opmærksom på en personbil, der kørte ad Næstvedvej i nordgående retning, og som kørte ind på en tankstation.

Patruljen skønnede, at føreren, en 31-årig mand fra Fjenneslev, var påvirket af alkohol og tog kontakt til ham. Manden oplyste til politiet, at han ikke havde noget kørekort, idet han var frakendt kørekortet.

Et alkomenter gav udslag, og manden erkendte at have drukket alkohol og oplyste desuden, at han havde taget kokain. Manden blev sigtet for forholdene og var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve.

Manden gav desuden nøglerne til det køretøj, han var kommet kørende i, til politiet, da han ikke kunne komme med en god forklaring på, hvordan han var kommet i besiddelse af køretøjet, der tilhører en anden person.

Manden blev sigtet for de tre første forhold, og han blev vejledt om, at han med sandsynlighed kan forvente yderligere en sigtelse, når politiet har talt med ejeren af køretøjet.