Skænderi på svalegang endte i vold: Scooter pensionist i road rage

(Foto: Allan Andersen)

FREDERIKSVÆRK: En 76-årig kvinde blev onsdag eftermiddag sigtet for vold, da hun i forbindelse med et intermezzo på en svalegang ved nogle boliger på Aase Hansens Vej slog en 65-årig mand i hovedet med en fyldt ølflaske.

Episoden opstod, da to beboere kom op at toppes, fordi den 76-årige kvinde i el-scooter, ikke kunne passerede den anden, en 78-årig kvinde, der sad i en stol. Det fik den vrede 76-årige til at påkøre den 78-årige kvinde med sin elscooter.

Det optrin blev set af den 65-årige mand, som påtalte den 76-åriges opførsel over for hende. Det blev den 76-årige kvinde nu så vred over, at hun slog den 65-årige i hovedet med en fyldt ølflaske.

Hun blev derfor sigtet for vold, mens den 65-årige mand, blev sigtet for tyveri, da han tog en øl fra kvindens kurv og kastede den ned på jorden.