To unge med narko i lommen i biljagt

(Foto: Allan Andersen)

HOLBÆK: Torsdag aften kl. 23.22 ville en personbil med to unge mænd ikke standse for politiets anvisninger på Ringstedvej, tilkørselen til Holbækmotorvejen, og udløste en kort biljagt.

Politiet eftersatte derfor køretøjet kortvarigt, hvor bilen ulovligt krydsede spærrelinjerne og kørte over for rødt lys.

Undervejs i eftersættelsen blev der smidt en pose ud af vinduet, som politiet senere fandt. Posen indeholdt narkotika ligesom de to anholdte, en 17-årig mand fra Dianalund og en 20-årig mand fra Stenlille, blev fundet i besiddelse af en mindre portion narkotika.

Mændene blev sigtet, og deres adresser blev ransaget, hvor der på den ene blev fundet yderligere narkotika. Den 20-årige, der var fører af bilen, blev sigtet for færdselsovertrædelserne samt for at have kørt bil uden førerret. Efter anholdelse blev de begge løsladt, men de er fortsat sigtet i sagen og vil høre nærmere.