Tyveri af lighter udviklede sig til røveri

(Arkivfoto: Allan Andersen)

AARHUS: Tre drenge af arabisk udseende ville se en lighter – de endte med at gøre sig til røvere for at få lighteren.

En 16-årig dreng blev søndag kl. 17.00 kontaktet af tre drenge, da han sad på en bænk i Rådhusparken i Aarhus. Drengene spurgte, om de måtte se hans lighter, men da den 16-årige rakte den frem, tog en af drengene lighteren og puttede den i sin lomme.

Den 16-årige gik efter drengene for at få sin lighter igen, men de nægtede at udlevere lighteren, og kort efter hev en af dem en bushammer frem og sagde til den 16-årige, at han ikke skulle prøve på noget.

De tre drenge beskrives som:
A – ham der tog lighteren og truede med bushammeren – Arabisk af udseende, ca. 14-16 år gammel, ca. 175-180 cm høj, var iført en sort dunjakke, sorte sko og et Louis Vuitton bælte på. På hovedet bar han en rød kasket af mrk. H2O, hvor der var en blå kant langs skyggen.

B: Arabisk af udseende, ca. 14-16 år gammel, ca. 175 cm høj, kraftig af bygning, havde krøller, var iført en dunjakke

C: Arabisk af udseende, ca. 14-16 år gammel, ca. 175-180 cm høj, var iført en trøje af mrk. Tommy Hilfiger og en skuldertaske

Har man oplysninger i sagen, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefon 114.