Visitationszone forlænges i Hundige

Midt- og Vestsjællands Politi har i samarbejde Københavns Politi og Københavns Vestegns Politi besluttet at forlænge visitationszonen i Hundige i 14 dage.

Midt- og Vestsjællands Politi har bestemt, at politiet fortsat skal have udvidet mulighed for at foretage stikprøvevisitationer i et område i Hundige i Greve Kommune. Området for visitationszonen er det samme, som blev bestemt den 16. september 2019. Forlængelsen af visitationszonen gælder foreløbigt til den 14. oktober 2019 kl. 18.00.

Visitationszonen afgrænses af Godsvej fra jernbanestrækningen; Hundigevej; indkørsel til Hundigevej nr. 38; markskellet før beboelsen frem til Godsvej ved indkørsel til Godsvej nr. 105; Godsvej frem til Lille Vejleå; Lille Vejleå/Ishøj Sø; sti til Hundigevej; Hundigevej og jernbanestrækningen fra Hundigevej via Hundige St. til Godsvej. Se kort.

Samtidig forlænges visitationszonerne i dele af Københavns Politikreds og Københavns Vestegns Politikreds, fordi politiet vurderer, at der fortsat er en konflikt mellem kriminelle grupperinger i dele af det storkøbenhavnske område.

Formålet med forlængelsen af visitationszonen er at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben.