Vred mand fik beslaglagt bil: ”Hvorfor er I altid efter mig?”

ÅBYHØJ: En 32-årig mand følte sig på flere måder forfulgt af politiet, da en patrulje onsdag kl. 16.40 fulgte efter ham og hans bil på Søren Frichs Vej i Åbyhøj – men ordensmagten havde nu rigtig mange gode grunde til at stoppe den 32-årige mand.

Den 32-årige mand sad bag rattet på en bil og betjentene genkendte manden fra tidligere forhold, hvorfor betjentene vidste at han var frakendt kørekort og derfor absolut ikke måtte køre bil. De fik standset bilen, hvor den 32-årige ved et trylleslag pludselig sad på passagersædet.

Han fortalte betjentene at føreren af bilen var stukket af fra bilen, men den forklaring købte betjentene ikke, og den 32-årige blev sigtet for at køre uden førerret og for at køre i et uindregistreret køretøj.

Den 32-årige brokkede sig under politiforretningen højlydt over, at politiet ”altid var efter ham”, og at de i stedet burde fange ”rigtige kriminelle”.

Patruljen fortsatte dog ufortrødent deres arbejde med den fornærmede herre, og da de lugtede hash i bilen, begyndte de at ransage den. Den 32-årige forsikrede betjentene om, at han jo ikke var så dum at gemme stoffer i bilen, men det var han åbenbart alligevel for kort efter havde betjentene både fundet hash og skunk, som manden blev sigtet for at besidde. De fandt også nogle nyere varer i bilen, som blev beslaglagt for at finde ud af, om de er stjålet.

Den 32-årige er som tidligere nævnt blevet taget flere gange i at køre uden kørekort, så hans bil blev beslaglagt helt efter reglerne for den slags. Da betjentene tog nøglerne fra ham, kvitterede den 32-årige med en udstrakt langefinger og ”fuck dig” mod en af betjentene. Det responderede betjentene på ved at tildele ham en sigtelse for at fornærme politiet.