42-årig sigtes for at true udlejere på livet

Pistolen her er blot en hardball pistol / Softgun, der skyder med 6mm plastickugler, og den må kun benyttes på hardballbaner, som er godkendt af Politiet - og ihvertfald slet ikke på gaden.

SPENSTRUP: En 42-årig mand blev onsdag anholdt og sigtet at have truet sine udlejere på livet.

Mandens to udlejere dukkede kl. 15.30 op på den 42-åriges adresse i Spentrup for at få ham til at betale husleje. Her truede han ifølge sigtelsen de to personer flere gange verbalt og pegede på dem med en hardballpistol, der lignede et rigtigt våben.

Det fik udlejerne til at trække sig væk fra stedet og ringe til politiet, som kort efter ankom og fik anholdt den 42-årige.

Udover to hardballpistoler fandt betjentene også en ulovlig peberspray og en mindre mængde narko under ransagningen af lejligheden. Derfor sigtes han også for ulovlig våbenbesiddelse og besiddelse af euforiserende stoffer.