Ambulance under udrykning væltet i uheld

GREVE: Onsdag aften kl. 21.33 skete et sammenstød i et lyskryds, hvor en ambulance under udrykning stødte sammen med en personbil, og efterfølgende væltede om på siden.

Ambulancen kørte ad Mosede Landevej mod nordvest og skulle lige ud i krydset. Ad Blågårdsvej mod sydvest kørte en personbil, som blev ført af en 49-årig kvinde fra Greve.

Sammenstødet skete midt i krydset og resulterede i, at ambulancen væltede om på siden.

I ambulancens behandlerrum befandt sig en 69-årig mandlig patient og en 34-årig kvindelig redder. Patienten kom ikke alvorligt til skade under uheldet, men blev kørt til sygehuset til observation. Den 34-årige ambulanceredder blev kørt til Rigshospitalet til behandling for indre kvæstelser, men hun var ikke i kritisk tilstand. Føreren af ambulancen, en 41-årig ambulanceredder slap fra uheldet med overfladiske skrammer.

Den 49-årige fører af personbilen slap uskadt fra uheldet. En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge uheldsstedet samt de implicerede køretøjer. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne ved uheldet.

Krydset var spærret mens beredskabet arbejdede på stedet frem til kl. 23.20.