Beredskabsøvelse i Herning torsdag

(Foto: Rigspolitiet)

Torsdag den 10. oktober lægger Herning asfalt til to planlagte ulykker. Midt- og Vestjyllands Politi har nemlig arrangeret en stor beredskabsøvelse i samarbejde med Region Midtjylland, Beredskabsstyrelsen og det kommunale beredskab i Herning.

Borgerne må derfor være forberedt på, at der vil være et usædvanligt stort antal udrykningskøretøjer i Herning den dag, samtidig med at figuranter vil spille tilskadekomne ofre. Det vil særligt være i området omkring Beredskabsstyrelsen Midtjylland på H. P. Hansens Vej og Regionshospitalet Herning på Gl. Landevej.

– Vi beklager, hvis vi er til gene for nogen. Formålet med øvelsen er at træne samarbejdet mellem politifolk, sundhedspersonale og brand- og redningsmandskab, så vi bliver endnu bedre til at løse vores opgaver, lydet det i en udsendt pressemeddelelse fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Øvelsen begynder klokken 7 torsdag morgen og er formentlig slut ved 15-tiden.