Mand overholdt ikke vigepligt: Tog kvælertag på 18-årig mand som skældte ud

(Foto: Allan Andersen)

SLAGELSE: Søndag gik en bilist helt amok over sin egen fejl i trafikken, først kørte han direkte ud foran en 18-årig mand som måtte bremse op og bagefter slog han sideruden ind i modpartens bil og forlangte en undskyldning.

Søndag klokken 10 kom en 18-årig mand kørende ad Ndr. Stationsvej i Slagelse, da en sort bil kørte ud foran den 18-årige, som blev vred og råbte et skældsord efter bilisten i den sorte bil som i den grad havde overtrådt sin ubetingede vigepligt – en af de vigtigste regler i trafikken.

Den 18-årige fortsatte imidlertid sin kørsel til Sct. Mikkelsgade, hvor han skulle sætte en passager af, føreren af den sorte bil var tilsyneladende fulgt efter den 18-årige, og forsøgte flere gange at spærre vejen for den 18-årige.

Det lykkedes til sidst i krydset Ndr. Stationsvej og Kalundborgvej i Slagelse. Her gik føreren af den sorte bil helt amok og steg ud af sin bil, slog hånden gennem sideruden på den 18-åriges bil og tog kvælertag den 18-årige mands hals og trykkede til.

Formålet var at den hidsige bilist ville have den 18-årige til at sige undskyld – bilisten kunne åbenbart ikke se at han havde gjort noget forkert – og for at slippe ud af kvælertaget undskyldte den 18-årige mand hvorefter voldsmanden forsvandt i sin sorte bil.

Om den vanvittige bilist så afventede grønt lys i lyskurven melder døgnrapporten ikke noget om.

Politiet har ud fra vidneforklaringerne i sagen en god formodning om, hvem gerningsmanden er, men hvis der er nogen, der har yderligere oplysninger til sagen, hører politiet gerne fra dem på telefon 114.