Mistænkt i drabssag fra Hillerød er udleveret til Danmark

(Foto: Allan Andersen)

Den mand, som er mistænkt for drabet på en 63-årig kvinde fra Hillerød den 1. oktober, er nu udleveret til Danmark. Manden blev anholdt af tysk politi torsdag den 3. oktober klokken 13.11 syd for grænsen ved Kruså, hvor han kom kørende i retning mod Danmark.

– Vi har, siden den mistænkte blev anholdt, løbende været i kontakt med tysk politi, og har haft et godt samarbejde, siger Matias Arvidsen, politikommissær og efterforskningsleder i Nordsjællands Politi.

Manden fremstilles i grundlovsforhør i løbet af lørdag

Da den mistænkte i første omgang blev varetægtsfængslet in absentia, skal han genfremstilles i grundlovsforhør. Det nøjagtige tidspunkt er ikke fastlagt, men grundlovsforhøret skal ske indenfor 24 timer efter, at manden er udleveret til Danmark, og vil finde sted i løbet af lørdagen ved Retten i Hillerød.

I forbindelse med det oprindelige grundlovsforhør blev der nedlagt navneforbud for den mistænkte og sagen er fortsat under efterforskning. Derfor kan Nordsjællands Politi ikke give yderligere oplysninger eller kommentarer.